Internet en voetbal

Fifa is een van de populairste games van dit moment. Dit is makkelijk te herleiden naar het feit dat voetbal de meest bekeken en beoefende sport is van de wereld. En een ieder die graag naar voetbal kijkt of hier in ieder geval enige affiniteit mee heeft vind het leuk om zelf te voetballen op dat niveau. Voor veel mensen is dit niet weggelegd want er is natuurlijk een bepaald talent voor nodig en een intensieve training met toewijding. Nou is het vaak wel zo dat er toewijding is vanuit de meesten. Helaas ontbreekt het talent bij velen om het echt ver te schoppen in de voetballerij.

Maar terug naar Fifa. Een uitvalsbasis voor veel voetbal liefhebbers die niet hebben wat er voor nodig is om zelf een prof te worden. Dus gaan ze zich meten met anderen online in een spelmodus genaamd: Seizoenen. In Seizoenen kies je een team en bepaald zelf de opstelling, erna ga je zoeken naar een tegenstander, dit gebeurt automatisch bij een druk op de knop. Dan krijg je een tegenstander toegewezen van ongeveer hetzelfde niveau en ga je uitmaken wie er met 3 punten naar huis gaat. Hoe meer wedstrijden men wint, hoe hogere divisie je uiteindelijk zal komen te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>